GDPR szabályzat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Iváncsa Patika Bt.., mint a ivancsapatika.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. rendelkezéseire. Az Iváncsa Patika bt.. kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás illetve statisztika készítéséhez használja fel. A személyes adatok megadásakor a jelen

felhasználási feltételek elfogadásával a felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a szolgáltatás teljesítése érdekében az Üzemeltető felhasználja. A ivancsapatika.hu adatkezelését kizárólag a Iváncsa Patika Bt. végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával. Amennyiben megkereső hatóság felszólítja az Iváncsa Patika Bt.-t adatszolgáltatásra, és kiadásra, köteles személyes adatot kiadni, ha annak minden feltétele fennáll.

 

Amennyiben a felhasználó a Webáruházban vásárolt termékek futárszolgálattal történő kézbesítését választja, úgy hozzájárul ahhoz, hogy a kézbesítés érdekében az ahhoz szükséges adatokat Üzemeltető a futárszolgálat részére átadja. Az adatokhoz a Webáruház munkaviszonyban álló munkatársai férhetnek hozzá.

Ön az oldalon történő regisztrációval illetve hírlevelünkre történő feliratkozással hozzájárult ahhoz, hogy személyes adatait az alábbi célokra felhasználhassuk:

* az Önnel való kapcsolattartás,
* hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás,
* közvetlen üzletszerzés,
* piackutatás


Kérjük jelezze, mely adatkezelésekhez nem járul hozzá. Amennyiben tiltakozását nem jelzi, azt úgy tekintjük, adatai az alábbi módon történő kezeléséhez hozzájárul:

* postai vagy telefonos úton tájékoztató anyag küldése , információ az Adatkezelőtől
* e-mai címére, mobiltelefonjára elektronikus úton tájékoztató információk küldése
* az Ön adatait kizárólag számítástechnikai eszközzel végrehajtott adatfeldolgozással értékeljük
 
Továbbá  tájékoztatjuk kedves vevőinket, partnereinket:  Hogy az Iváncsa Patika Bt.  a lehető legszigorúbban kezeli minden kedves vásárlónk adatait ,
az Orvosi és Gógyszerészi  titoktartás  megkülönböztett  szigorú irányelvei szerint .
Ezért  senkinek  semmilyen körülmények között  információt betegeinkről nem adunk ki !
 
Köszönjük  megértésüket. 
 
Telefonon vagy  Emailben  semmilyen érdeklődésre nem  tudunk személyes felvilágosítást adni !!!
 
 

 

Elérhetőség

Ivancsapatika.hu

ivancsapatika@gmail.com

2454 Iváncsa , Fő u. 104

+36-20-9364688

ivancsapatika@gmail.com
www.ivancsapatika.hu

Keresés

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás

Speciális ajánlatok

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Vagothyl, Podophillin, TCA , magialapanyag

IUI kateter, IVF,